torsdag 26. mai 2011

DIY: Hylle

Jeg er så stolt! Jeg har laget min første hylle! Den rakk nesten ikke bli tørr før den ble hengt opp!

Utstyrsliste: Plank, hylleknekter, skruer, sparkel eller akryltetning, maling og skruer.
Monter den slik den passer hos deg! Jeg har valgt å montere hylleknektene på oversiden, og har finjustert den deretter:)

Stoltheten min blir nok å speile seg i antall innlegg og bilder av hylla fremover;)

4 kommentarer:

Anna sa...

Skikkeli flotters hylle du ordnet! Skjønner du ikke kunne vente ;o)

Klem Anna

Kaoskontroll sa...

Tusen takk for veldig hyggelig kommentar! Et rivjern ja... hehe :) Tror det er en del i nære relasjoner som skulle ønske jeg hadde litt mer roen. ;) Men uten mann å mase på må man jo bare gjøre tingene selv! Og det ser jeg du klarer fint også. Kjempeflott hylle! :)

Smilte litt da jeg leste om at alle tingene må flyttes opp i høyden. Det slapp faktisk jeg. Alle sier det må være så tøft med tvillinger når de er små, men de var så opptatt av hverandre at ting fikk stå i fred. :)

Fargen på huset er jeg veldig fornøyd med og får ofte kommentarer på. Det er Kontur fra Jotun. Og så har jeg malt ytterdøren i Aske. Jeg skal imidlertid ikke ta æren for fargevalget, for huset (dog ikke døren) var i denne fargen da jeg kjøpte. :)

Ble plutselig en lang kommentar dette, men bare et lite tips på slutten. Jeg byttet nettleser til Google Crome, og har siden sluppet unna problemet du nevner. Hadde det til stadighet da jeg benyttet Explorer. Og Google Crome er gratis, raskere og tar bare noen få strakser å laste ned. :)

Klem

Solveigs Hjem sa...

Så fin den ble:) Jeg tenkte å prøve meg på det å lage hylle selv her, men så visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle gjøre det, så endte opp med å kjøpe en ferdig i stede. Kanskje neste gang;)

Monica sa...

Så FLINK du har vært da! Hyllen ble kjempefin, så der kan du godt være stolt :) Tihi, morsomt så kry vi blir av mekkingen vår, jeg må strax vise frem alt nytt jeg lager på bloggen :)
Du får ta deg en tur på jula da, benken er superbillig! Koster bare 300 kr. så det er jo nesten gratis :) Jeg må innom der en dag og kjøpe meg frostspray, nå er det prosjekt "lære meg selv og hekle" som foregår på Straumen, tror jeg får det til :)
Fortsatt god fredagskveld! :)