torsdag 24. juni 2010

Realestateheaven

Symbolsk bilde..


Trappa er mørk og trist. Det er en slags form for koreapanel på veggene, så maling hjelper litt!
Sjølve trappetrinnene burde vi også gjort noe med, men skal jeg være helt ærlig ønsker jeg meg en helt ny trapp. Men det forslaget falt ikke i god jord hos mannemannen. Og jeg som allerde har brukt opp fanakofte-trumfkortet. Hmrf..
Kjøkkenet er også trist. Men det skal få stå i fred enn så lenge, med et unntak: det skal plasseres en oppvaskmaskin der ASAP! Jeg tror jeg snakker for oss begge når jeg sier at jeg er møkke (#)/)¤{£ lei av å vaske opp for hånd allerede.
Mobilen tar litt dårlige bilde innendørs altså - spesielt når det er lyst og fint ute. I stua har vi tenkt å male tak og vegger. Selgeren kunne opplyse oss - til vår store glede - at det finnes flott tregulv under de mange stygge gulvbeleggene I HELE HUSET! Halleluja!
Ovnen er av nyere dato, og pen. Flisene under er ikke fult så pene, og juksemursteinen er ikke pent i det hele tatt. Den har i tillegg mistet en flis rett bak ovnen - og kan skimtes av det skarpe øyet.
Mannemannen har kaldt inn styrkene til arbeidskveld, så det er bare å brette opp ermene og sprette malingspanna - og ta det hele med et smil:)
Hagen har vokst seg stor og vulgær, og trenger ekspertise hjelp. Så fremt til ho mor kommer på besøk i slutten av juli, får jeg prøve meg på å luke litt her og der! Vi oppdaget også en liten jungel av noe vi tror er rips og solbær og/eller stikkelsbær. Det er hakke før vi kan åpne "Rips - sjølplukk!" :)

søndag 20. juni 2010

Alle gode ting er 3?

Nå er jeg endelig ferdig med de 3 småplaggene jeg har syslet med i våres.
Omslagsjakken er strikket etter mønster fra Nøstebarnboka

Selekjolen er også strikket etter mønster fra Nøstebarnboka

Monsterbuksa er strikket etter mønster fra duBedåre

Dermed har jeg unnagjort 3 av 4 halvferdige prosjekter, og har samvittighet til å starte på nye prosjekter:D

(Alle plaggene er strikket i Sisu fra Sandnes garn)

onsdag 9. juni 2010

Vi har kjøpt oss hus idag!

Her ser dere bilde av fremsiden av huset. Sjarmerende hus fra 1961, som kan skilte med god romløsning med 3+1 soverom! Perfekt!

I tillegg er det veranda med en amerikans vri, flagstang (ooh himmel!!), stor hage og naturligvis: et stort potensiale (aka oppussingsbehov)!! Me love!!

mandag 7. juni 2010

Georginer

På torsdag var jeg på byshopping, og det blei både nødvendigheter og unødvendigheter!
På tur heim svinget jeg innom Plantasjen og rasket med meg denne kreasjonen, I følge wikipedia er denne Dahlia blomsten en type Georginer - Mexicos nasjonalblomst. Spennende!
(Oppdaget ista at potten har en mini skår på innsiden - irriterende. At jeg ikke så det når jeg kjøpte den..)

Pink lady


Jeg må si jeg er skuffet over butikkenes fargeutvalg i tøyet til de aller minste. 98% er enten hvitt,rosa el lyse blått! Hvor blei det av rødt,gult og grønt? Det skal nevnes at så fort kidsa bikker året er utvalget et heilt annet! Men som bilde tilsier så fant jeg både en lilla kjole(på salg:D), en blå kjole, hvit bolero og en rosamønstrete body! Så da blir det vel overflødig å nevne at det blir en jente:)

onsdag 2. juni 2010

Radiobingo

Da har mannemannen vunnet i radiokonkurranse for 100 gang! Tidligere har han vunnet blandt annet kinobilletter og konsertbilletter,denne gangen fikk han 2 bingoblokker! Kult! Ingen av oss aner hvordan det praktisk fungerer, så dette blir spennende! Toppremien er på 36000 og det bør holde til en riktig så fjong sydentur!! Men det spørs om ik gamlingene på Rognan tar rotta på oss denna gangen gitt..