tirsdag 23. mars 2010

Vår

Det har endelig kommet litt vår inn i stugo, med tilhørende påskeaccesories!

Har også prøvd meg på påskeliljer men de syns jeg vokser seg ut av proposjonen sin etter kun få dager :(

Vurderer å prøve igjen siden, for da å sette kvasten i en stor glassvaske..


Også over til noen ordentlig nyheter: grunnen til lite blogging i det siste, er rett og slett fordi jeg har hatt meir enn nok med å stå opp, spise, gå på jobb og legga meg igjen! Men nå som jeg har kommet meg over i 13 svangerskapsuke (eller var det 14?!), så har deler av energien og humøret kommet tilbake! Jippi!

Vi har ennå ikke funnet oss et ordentlig sted og bo, men det kan se ut som at det ordner seg etter hvert allikavel! Da tror jeg at pappa blir booket så det kan bli et flunkende nytt bad på oss! Selvfølgelig om det skulle passe for han! Vi knipser da ikke med fingrene, gjør vi vel?!

søndag 14. mars 2010

Bedre seint enn aldri?


Den ble påbegynt i september, sendt til ho mor for montering en mnd etter, for deretter og bli formelt overlevert på julaften - ferdigmontert!
Den har blitt flittig brukt, så jeg har ikke hatt så mange muligheter for å knipse både genseren og vottene (plassert i midten oppå genseren) samtidig.

Str på genseren var i utgangspunktet perfekt, bortsett fra at mannemannen har gått ned noen kilo siden desember. Vottestørrelsen var fullstendig ubrukelig.

Også var det jo dette mønsteret. Hmrf.. Det er jo skammelig likt mariusmønsteret.
Genseren har dog en fiffig detalj; under armene er det ribbestrikk. Stillig!

Det er mannens andre OL genser. Han har den flotte OL gensere fra 94. Dessverre så har den ikke blitt tatt vare på skikkelig, så møllen har vært å forsynt seg. Heldigvis så er det ikke så stort hull, så jeg tror det går an å fikses på, men her trenger jeg frivillige!!

For øvrig lider jeg under sterk strikketørke, som har vært i 2 1/2 mnd nå:(
I tillegg har Svigerinne C ringt, og lurte på om jeg kunne strikke den ultratrendy mariusgenseren til hennes mann. Sorry mac. Lei marius, virkelig lei marius!

Nå venter arbeid om 20 min!
Hasta La Vista!