torsdag 19. august 2010

Heklerier

Sakte men sikkert blir teppet større og større. Men det tar jo sååå lang tid. Også hadde jeg glemt hvor kjedelig bestemorsrutene er i lengden.


Har gjort meg sjøl en bjørnetjeneste og strikket ei stor rute, istede for mange små. Monteringsarbeid er ikke det jeg syns er morsomts og holde på med!

Teppet er tenkt som et pendlerprosjekt de siste ukene før permisjonen starter. Jeg har 3 1/2 uke igjen, og har 3 1/2 nøste igjen. To be continued..

2 kommentarer:

Jannes lille sted sa...

Så fint som det blir da!!
Jeg heklet samme til søskenbarnet mitt som kom i mai, men syns det blei så grusomt kjedelig! Likte faktisk bedre rute - varianten. hehe

Ha en fin dag
Klem JM

Monica sa...

Heisann :) Så fint det blir! Men kan godt skjønne at det er et tolmodighetsarbeide...hehe :) Men kan jo være godt å ha noe slikt å holde på med for deg de neste ukene :) Spennende tider, bare litt over 1 1/2 mnd igjen nå da?
Fru Dahl hadde dessverre ikke fått inn noe av nyhetene fra Green Gate da jeg var der tidligere i uken, så må nok vente litt på det lilla, men den som venter på noe godt :)

Jeg bor jo i Bodø, så er ikke så langt til Biltema for meg :) Men du kan skjønne pappa ordner opp :) Så hyllen kommer opp på mandag, da får jeg lånt borr og alt som trengs utover, og til da er hyllen ferdig malt :) Gleder meg til å stæsje :)
Kos deg med "magen" :) Nå er det bare innspurten igjen :) Klem fra Monica